Trainers

Kasperink.com biedt de mogelijkheid om trainingen en workshops met open inschrijving in te zetten voor klantwerving, voor trainers en sprekers, die niet zo bedreven zijn in organiseren, door de organisatie, marketing en werving uit handen te nemen, zodat jij je kan blijven focussen op de inhoud.

Met deze ervaren trainers is er inmiddels een mooie samenwerking ontstaan.

Mitchell Brown

Mitchell is een gedreven ondernemer die anderen helpt en ondersteunt op gebied van branding & LinkedIn.

Daarnaast is Mitchell in de huren als spreker op het gebied van: Social Media beheer, recruitment, personal en Employer & Corporate Branding.

De trainingen die Mitchell geeft gaan hoofdzakelijk over hoe je het maximale uit je LinkedIn kunt halen.

Naast inhouse trainingen zijn er in samenwerking met Kasperink.com ook open inschrijvingen.

Nanno Busker

Als iemand het vak netwerken verstaat is het Nanno Busker wel!

Met zijn jarenlange ervaring in de sales en aangesloten geweest te zijn bij internationale netwerkclub , weet Nanno waar hij over praat.

Nanno is een echte verbinder, toont oprecht interesse in de mensen en komt zijn afspraken na. Door deze jarenlange ervaring in de business heeft Nanno een training ontwikkelt die zeer effectief is.

Geschikt voor mensen die hun netwerk willen vergroten, willen leren hoe je moet netwerken. En voor gegarandeerd resultaat!

Kijk voor meer informatie eens op de site van deze rasechte netwerker, verbinder en mensen mens. https://act2connect.nl/

Johan Bakker

Johan, focust zich met zijn bedrijf voor honderd procent op de ICT-markt.

Zijn drive vindt Johan in het sparren met ICT-bedrijven, kennisoverdracht en het meekijken en helpen om bedrijfsprocessen te verbeteren, te vergroten en efficiƫnter te laten verlopen.

Partners

Tijdens projecten, werk ik graag samen met betrouwbare partners. Waar ik op vertrouw dat zij 100% leveren wat wij hebben afgesproken.
Wil je ook gebruiken maken van hun diensten dan kan ik de juiste schakel zijn.

Harold Jonker


Tom Voermans


Monique Westendorp