Mijn naam is Liesbeth Kasperink, sinds 2015 eigenaresse / oprichtster van Kasperink.com
Ik woon in Almere, samen met Michael en zijn twee kinderen, wat mij dus een trotse bonus moeder maakt.


Wat doet mijn bedrijf?
Ik help jouw moeiteloos te leren verkopen, zonder dat het voelt als verkopen. Dit doe ik dmv het geven van 1 op 1 LinkedIn trainingen of in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Daarnaast kan ik je leren hoe je je netwerk voor je kunt laten werken op een effectieve en juiste manier.
Hierdoor zal koude acquisitie tot het verleden behoren en trek je de juiste klanten aan waar JIJ als ondernemer blij van wordt.

Regelmatig krijg ik vragen zoals:

"Hoe werkt dat nou met dat social selling gebeuren, zodat de juiste klanten, vanzelf naar mij toekomen?"
of
"Liesbeth, jou berichten op LinkedIn krijgen zoveel interactie, kan jij mijn berichten ook schrijven?"

Ja, het is zeker mogelijk om jouw berichten voor je te schrijven, maar ik kan je ook leren hoe je het zelf kunt doen en leren hoe 'Social Selling' werkt!

Wat heb ik jou te bieden?

Trainingen

Ik kan jou een 1 op 1 training geven voor LinkedIn, waardoor je oa te weten komt hoe: je je profiel het beste in kunt delen, het algoritme werkt, je goede content kunt schrijven, je je doelgroep kunt benaderen.

Netwerk

Door mijn jarenlange netwerk ervaring, weet ik inmiddels wat werkt en wat niet werkt. Ik kan je begeleiden in dit proces. Daarnaast organiseer ik samen met Nanno Busker zeer effctieve netwerkbijeenkomsten, succes verzekerd!

LinkedIn beheer
Besef je je, nadat je de LinkedIn training hebt gehad dat je er zelf niet aan toe komt of dat je er gewoon niet blij van wordt, kun je er ook voor kiezen om je LinkedIn door mij te laten beheren. Dat kan al beginnen met elke week een bericht en naar wens is dit uit te bouwen naar wens.

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Doe ik alles alleen? Nee, zeker niet! Ik werk graag samen met verschillende proffesionele trainers, fotografen, filmmakers en tekstschrijvers.

Ik geloof er namelijk in dat je samen altijd verder komt!