Mijn naam is Liesbeth Kasperink, sinds 2015 eigenaresse / oprichtster van Kasperink.com
Ik woon in Almere, samen met Michael en zijn twee kinderen, wat mij een trotse bonus moeder maakt.

Wat doet mijn bedrijf?

Ik help jou moeiteloos te leren verkopen, zonder dat het voelt als verkopen. Dit doe ik dmv het geven van 1 op 1 LinkedIn trainingen of in kleine groepen tot maximaal 10 deelnemers. Daarnaast kan ik je leren hoe je je netwerk voor je kunt laten werken op een effectieve en juiste manier.
Hierdoor zal koude acquisitie tot het verleden behoren en trek je de juiste klanten aan waar JIJ als ondernemer blij van wordt.

Regelmatig krijg ik vragen zoals:

"Hoe werkt dat nou met dat social selling gebeuren, zodat de juiste klanten, vanzelf naar mij toekomen?"
of
"Liesbeth, jouw berichten op LinkedIn krijgen zoveel interactie, kan jij mijn berichten ook schrijven?"

Ja, het is zeker mogelijk om jouw berichten voor je te schrijven, maar ik kan je ook leren hoe je het zelf kunt doen en leren hoe 'Social Selling' werkt!

Wat heb ik jou te bieden?

Trainingen
Ik kan jou een 1 op 1 training geven voor LinkedIn, waardoor je oa te weten komt hoe: je je profiel het beste in kunt delen, het algoritme werkt, je goede content kunt schrijven, je je doelgroep kunt benaderen.


Netwerk
Door mijn jarenlange netwerk ervaring, weet ik inmiddels wat werkt en wat niet werkt. Ik kan je begeleiden in dit proces. Daarnaast organiseer ik samen met Nanno Busker zeer effctieve netwerkbijeenkomsten, succes verzekerd!


LinkedIn beheer / content schrijven
Besef je je, nadat je de LinkedIn training hebt gehad dat je er zelf niet aan toe komt of dat je er gewoon niet blij van wordt, kun je er ook voor kiezen om je LinkedIn door mij te laten beheren. Dat kan al beginnen met elke week een bericht en naar wens is dit uit te bouwen naar wens.

In samenwerking met een aantal ervaren trainers, organiseer ik praktische trainingen & workshops gebracht met passie en fun vol met bruikbare tips over netwerken, Social Media en hoe je dit het beste kunt inzetten om jouw procuct of dienst moeiteloos te verkopen.

Deze trainingen zijn geschikt voor ondernemers die meer willen halen uit hun netwerk en dit deels willen bereiken via Social Selling.
Na zo'n training wil en kan je meteen aan de slag en behoort koude aquistie tot het verleden. Met als gevolg dat je geld gaat verdienen doordat klanten naar jou toekomen, ipv dat jij ze actief gaat bellen.

In minder tijd, op een manier die voor jou confortabel voelt en waarmee jij je doelgroep (online) kunt bereiken met de juiste boodschap, hoe klinkt dat voor jou?

1 op 1 coaching LinkedIn
Ben je niet zo van de groepssessies? Dan kan je er ook voor kiezen om een 1 op 1 training te doen met mij, zodat ik mij echt richt op jou als persoon, maar ook wat je wilt uitstralen als ondernemer. Weet jij bijvoorbeeld wie je graag als klant(en) wilt hebben? En wat is nou eigenlijk jouw doelgroep?

Wil jij ook:
Jouw bedrijf beter op de kaart zetten?
Dat klanten naar jou toe komen, omdat je de juiste boodschap uitstraalt?
Leren verkopen, zonder dat het voelt als verkopen?
Dat koude acquisitie tot het verleden behoort?Quickscan

Meer weten over hoe ik dit aanpak? We beginnen samen met een *Gratis* Quickscan (duurt 15 min) van je LinkedIn profiel.
Vul het contactformulier in om hier meer info over te ontvangen:


Quickscan

"Alleen kom je ver, samen bereik je meer"

Doe ik alles alleen? Nee, zeker niet! Ik werk graag samen met verschillende proffesionele trainers, fotografen, filmmakers en tekstschrijvers.
Ik geloof er namelijk in dat je samen altijd verder komt!