Even voorstellen:

"Mijn naam is Liesbeth Kasperink...

...en ik geef sprekers & trainers een podium"

Als klein meisje hield ik niet zo van school. Ik kon wel leren, maar was in mijn hoofd liever creatieve dingen aan het verzinnen om te doen na school. Een kleurwedstrijd voor alle kinderen in de buurt organiseren of een mooie hut bouwen bijvoorbeeld. Eenmaal thuis pakte ik de rol van organisator en zorgde ik ervoor dat het weekend onze tuin vol zat met kinderen die een kleurplaat hadden ingeleverd bij mij en dat die hut er samen met andere kinderen ook echt kwam.

Mijn liefde voor school en leren is pas ontstaan, toen ik het leerlingstelsel ontdekte. 1 dag naar school en 4 dagen leren in de praktijk was helemaal op mijn lijf geschreven.

In de praktijk heb ik mijn rol als organisator verder uitgebouwd. In 20 jaar tijd ben ik mezelf steeds blijven uitdagen. Eerst in de horeca en daarna op kantoor.

Nu breng ik als ondernemer alle elementen samen in trainingsbureau Kasperink.com: persoonlijke ontwikkeling op een leuke en praktische manier gebracht, zodat het mensen ook echt aanzet tot actie.

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Organiseren van trainingen, zou niet mogelijk zijn zonder goede trainers of partners waarmee ik samenwerk. In onderstaand filmje, gemaakt door Tom Voermans van Ranger Media Productions vertel ik wat meer over hoe mijn trainingsbreau tot stand is gekomen.