Moederdag of Vaderdag

Die dagen kunnen best pijnlijk zijn als je zelf geen kinderen hebt kunnen krijgen. De zoete reclames vliegen je om de oren, in de winkels schreeuwen de speciale Moederdag- en Vaderdag cadeaus je tegemoet en op de dag zelf schrijnt het gemis dan vaak nét iets meer dan anders.

Daar weet Marleen Bekker alles van! Voor haar was Moederdag een tijd lang best een rotdag. Tot ze dacht: ‘Hoe fijn zou het zijn om van deze soms moeilijke dag, een mooie dag te maken? Geen zielige zeurtoestand, maar een dag met lichtheid, verbinding én diepgang. Met ruimte om te lachen en ruimte voor een traan.’ Klinkt goed, nietwaar?

Laat ze dat nou voor je geregeld hebben! (We hadden dit geregeld op Moederdag, maar vanwege de Corona Crisis, hebben we de voorstelling verplaatst naar 10 september, maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk)

* Cabaretspecial ‘Moederziel Marleen’ - 10 september 2020 *

Speciaal voor jou, die graag moeder of vader had willen worden. Of geen oma of opa is geworden.
En voor je ouders, vrienden, partner of wie je dan ook maar mee wilt nemen!

Wat Marleen voor je in petto heeft tijdens dit bijzondere event?

  • Sowieso speelt ze speciaal voor jou haar cabaretvoorstelling "Moederziel Marleen". Een optimistische voorstelling over haar eigen (ongewenste) kinderloosheid.
  • Na de pauze is er een interactief en luchtig nagesprek met Marleen als cabaretier en soortgenoot. Een moment waarop we de verbinding met elkaar kunnen maken én waarop je haar, als je dat wilt, de hemd van het lijf mag vragen!
  • Een kleine verrassing om mee naar huis te nemen! (En we hopen nog iets heel bijzonders te regelen waar je van kunt genieten als je de foyer inloopt…)

Voor wie?

Voor iedereen die...

  • ...graag vader of moeder had willen worden, maar bij wie dat tot hun spijt niet gelukt is.
  • ...zin heeft om Moederdag en Vaderdag te transformeren van iets pijnlijks naar iets krachtigs en moois. (nu dus op een andere dag, maar niet minder speciaal)
  • ...er aan toe zijn om te relativeren, lol te hebben en te verbinden.

Oh ja, het wordt absoluut geen zielige zware zeuravond, maar juist een luchtige voorstelling met humor, samenhorigheid en herkenning waarbij ook ruimte is voor de emotie.

Door wie?

Marleen Bekker (Cabaretier) en Liesbeth Kasperink (Trainingsbureau)

MARLEEN IN HET KORT:
Marleen maakt persoonlijk cabaret dat schuurt. Ze speelt, zingt en danst over de de dingen die haar bezig houden in het leven. Marleen houdt ervan om grote thema’s aan te kaarten in kleine situaties. En die blijken verrassend herkenbaar te zijn voor het publiek. Het publiek noemt haar ‘schaamteloos, grappig en muzikaal’.Marleen woont samen met haar man, zonder kind maar mét een zwarte ‘panter’ genaamd Chico in Amersfoort.

LIESBETH IN HET KORT:
Liesbeth organiseert deze bijzondere voorstelling(en) samen met Marleen. Marleen over Liesbeth: "Liesbeth organiseert deze voorstellingen. Want dat kan ze ongelooflijk goed! Ze is zelf ook (helaas) geen biologisch moeder geworden, dus toen ik haar vertelde over mijn voorstelling, was er veel herkenning. En ze riep: ‘Dat wil ik voor je organiseren! Ze is wel bonusmoeder en woont met haar lief in Almere
"Liesbeth organiseert waardevolle trainingen die je raken in hoofd, hart en business. www.kasperink.com