Referenties

Het is altijd leuk om van klanten, collega's en goede relaties een mooie referentie te krijgen.
Op deze pagina kan je een een aantal van deze ontvangen referenties lezen, waar ik heel dankbaar voor ben!

Irene Koers-Schots
Sales Manager - Center Parcs 'De Eemhof'

Al een paar jaar ben ik steeds meer aan het werk met LinkedIn. Dit gaandeweg mezelf een beetje wegwijs gemaakt. Recent echter met Liesbeth in contact gekomen en de speedsessie LinkedIn mogen volgen. Erg leuk omdat er veel bruikbare tips gegeven werden. Tevens goede feedback op mijn profiel mogen ontvangen en enkele eye openers gekregen. Echt een aanrader!

Mirjam Hoogboom-Zwierzanski

Sales & Events Coördinator - Center Parcs 'De Eemhof'

Onlangs de LinkedIn training gevolgd van Liesbeth, ik wist niet dat LinkedIn nog zoveel meer mogelijkheden heeft! Het was een zeer leerzame, maar ook persoonlijke training, waarbij veel interactie is. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan. Liesbeth, bedankt voor de inspirerende training. Absoluut de moeite waard!

Berlinda Hendrikse
Journalist bij Almere Zaken /
Eigenaar
HappyHealthCoaching

"Van Liesbeth kreeg ik een training om LinkedIn beter in te kunnen zetten voor zowel mijn eigen bedrijf alsook voor de bedrijven waar ik werkzaam voor ben. Hoewel ik al redelijk bekend was met LinkedIn, gaf ze me in 1,5 uur tijd erg veel praktische tips en tools waar ik veel aan had. En die in de praktijk ook erg goed blijken uit te voeren met direct resultaat.

Het fijne van werken met Liesbeth is dat ze tijd neemt om vragen te beantwoorden, dingen praktisch uitlegt en haar kennis toepast op je eigen persoonlijke situatie en voorkeuren. Dank je wel hiervoor Liesbeth en we houden zeker contact."

Mindy Strampel-Egberts
Eigenaar van Events by ME

"Liesbeth en ik hebben samengewerkt bij een landelijke netwerkclub. We organiseerden netwerkevenementen voor lokale ondernemers. Liesbeth heeft een fijne persoonlijkheid, is altijd oprecht geïnteresseerd en denk graag mee. Ze is gedreven in wat ze doet en een netwerker pur sang."

Jordy Hilt
Eigenaar
Hilt Events

"Vandaag de LinkedIn training gevolgd van Liesbeth, en ik kan meteen zeggen dat het een hele grote aanrader is. Het fijne van Liesbeth is dat je niet het idee hebt dat je een training volgt, maar gewoon een gezellig gesprek voert op een bankje in het vondelpark met een bakje koffie en lekker kletst over LinkedIn.


Ze laat je vanaf minuut 1 meedenken, waarom doe je dit? wat wil je uitstralen? wat zou jij willen lezen? ik dacht altijd dat LinkedIn een platform was voor mensen die Facebook beu waren. Maar door Liesbeth ben ik gaan beseffen dat dit platform mij in verbinding kan brengen met mensen waar ik gelukkig van word, mensen die het zelfde denken en de zelfde kant op willen. Ook de bereidheid om te blijven helpen is benoemswaardig, je verbinden met mensen die mij als ondernemer kunnen helpen.

Dingen waar je zelf ver van weg dacht te willen blijven (voor mij is dat video) brengt zij op zo'n andere manier dat zelfs ik het wil gaan proberen. Kortom, wil je meer leren over LinkedIn contact dan Liesbeth! Nog geen connectie? dan weet je wat je na het lezen van deze aanbeveling te doen staat."

Theo Polman
Eigenaar C3 Advies; Communicatie, Connectie en Creatie.

"Als er iemand is die weet wat verbinden is, dan is dat zeker Liesbeth. Een 100% topper met een enorm netwerk. Maar een netwerk hebben is één, het echt concreet inzetten is twee! Liesbeth gaat altijd voor je aan de slag en zorgt ervoor dat de juiste mensen aan elkaar gekoppeld worden.

Daarnaast is ze een uitstekend organisator van events en trainingen, ze neemt je alles uit handen. Liesbeth, je bent erg waardevol in mijn netwerk en je verdient deze aanbeveling meer dan wie ook! "

Jorien Mira Crusius
HR advieur Paleis Het Loo
Eigenaar NXT Chapter


"Liesbeth heeft een hoge gunfactor, zonder dat ze dit doorheeft, dwingt ze dit af. Zij is een netwerker pur sang en weet feilloos koppelingen te maken tussen mensen die op haar pad komen en iets voor elkaar kunnen betekenen. Ze krijgt hier energie van en straalt dit uit. Liesbeth is erg goed in het onderhouden van (persoonlijk) contact.

Ze leeft zich in haar klanten in waardoor ze niet met hagel schiet, maar echt onderbouwt waarom zij ervan overtuigd is dat iets gaat werken. Al haar eigenschappen komen mooi van pas in haar rol van recruiter/headhunter, werving & selectie specialist en netwerker. Buiten alles is ze ook gewoon ontzettend lief en onbaatzuchtig!"

Mitchell Brown
Trainer, spreker, Social Media, Branding Marketing
Eigenaar Bright Brown


"Als ik aan Liesbeth denk, denk ik aan; Verbinden, meedenken, 200% geven, creatief en lef. In het kort zou ik Liesbeth elke opdracht, doel of verantwoordelijkheid toevertrouwen, omdat je altijd zeker weet dat het gewoon goed geregeld gaat worden. Wat er dan ook voor nodig is.

Wat dit nog leuker maakt is dat ze dit ook nog op een hele prettige manier doet. Met Liesbeth samenwerken is een feest, met gegarandeerd succes! In welke vorm dan ook, zal Liesbeth altijd van toegevoegde waarde zijn voor een bedrijf"

Wij kunnen zelf wel zeggen hoe leerzaam en leuk de LinkedIn trainigen zijn, maar we laten dit liever aan de deelnemers over.

Hieronder staan een aantal reacties van deelnemers onder de LinkedIn berichten na afloop van een evenment die ze hebben bijgewoond.
Zij zijn hierdoor fans en ambassadeurs geworden en dat is natuurlijk prachtig!

Miranda Boeser, a.i. Manager bij Monuta:

"Hier moet je heengaan is top! Aanrader ik ben recent met een collega geweest in Wierden"

Edwin Rietberg, Straetus Zwolle
"Als je meer uit LinkedIn wil halen dan moet je echt een training volgen van Mitchell Brown!

Leerzaam en een dosis humor! Voor mij een gouden combinatie 👌🏻 Nog niet geweest? Zeker een aanrader!"

Rene de Regt, Eigenaar Hangbelly BBQ

“Deze training heb ik reeds een keer mee mogen maken, was zeer interessant en bijzonder leuk gepresenteerd, zeker een aanrader!”

Yessica Maassen, HR Manager

Mooi beeld van een top middag met een leuke club mensen. Inspirerend, gezellig en er was veel ruimte voor humor.

De organisatoren Liesbeth & Mitchell lieten veel passie zien! Aanrader!

Rinze Jonkman, Accountmanager

"De training onlangs in Deventer was super!!

Ik probeer de opgedane kennis nu over te brengen op mijn collega’s, maar misschien is een in-Company training voor 2020 wel een goed idee"

Tessa Brandsen, Senior Recruiter
"Nogmaals dank voor de goede organisatie Liesbeth! Leerzame sessie, leuke uiteenlopende groep en goede dynamiek."

Corinne Cantor, Link met Frankrijk

"Echt een aanrader! Eigen klank!"

Rita Jonkeren, Talentontwikkelaar

"Het was een inspirerende training Liesbeth ! 🙏

Mitchell weet branding en het gebruik van Linkedin daarin begrijpelijk, direct toepasbaar en bovendien very much entertaining te maken. I had a blast!"

Eric Mesrits, Co-Founder Olivioli

"Liesbeth en Mitchell Brown nogmaals bedankt voor de inspirerende en leerzame middag. Tot snel"

Karen ten Velde, Marketing & Communicatie

"Zeker weer extra energie om aan de slag te gaan en al ideeën! Bedankt voor de organisatie"

Lindemarie Jongste, Communicatieadviseur

"Ik doe al veel op LinkedIn en Mitchell Brown gaf me handige tips om mijn bereik op een makkelijke manier te vergroten."

Jeffrey Wildeboer, Teamleider energieadvies

"Bijgewoond en zeer de moeite waard!"