Hoe ziet zo'n dag speciaal voor bonusmoeders er eigenlijk uit?

Lees hieronder globaal de dagindeling.
Denk je nu: Daar wil ik ook bij zijn!?

Bestel je ticket via onderstaande button.

Lees hieronder verder voor meer info.

Voor wie is deze dag?

Wij organiseren deze dag speciaal voor stiefmoeders, cadeaumoeders, liefmoeders, plusmoeders, bonusmoeders mÊt of (nog) zonder eigen kinderen. Er is in totaal plek voor 36 deelnemers en deze groep verdelen we in 4 groepen met gelijkgestemden. Dat betekent dat je het grootste gedeelte van de dag, naast jezelf met 8 andere vrouwen optrekt en hiermee een band zult krijgen.

Voorbeeld :

  • Wanneer jij bonusmoeder bent (nog) zonder eigen kind(eren), kom je in een groep met vrouwen die in een soortgelijke situatie zitten.
  • Ben je inmiddels zelf ook bio moeder geworden in een samengesteld gezin, zul je ingedeeld worden in een groep met vrouwen in deze soortgelijke situatie.


Wat gaan we doen?
Wat we op zaterdag 1 apri l precies gaan doen, zal deels een verrassing zijn. Wat we wel kunnen zeggen is dat het een feest der (h)erkenning gaat zijn en dat je met een grote glimlach weer naar huis zult gaan. Laat alles vooral over je heen komen en geniet van hetgeen dat komen gaat! De deelnemers zijn uitsluitend vrouwen die zelf wel of (nog) geen kinderen hebben, maar wel (mede) zorg dragen voor de kinderen van hun partner.

Wat kun je verwachten?
Wij zorgen ervoor dat het je aan niks zal ontbreken. Vanaf 09:30 uur staat er koffie, thee en wat lekkers klaar! Vanaf 10:00 uur gaan we van start en zullen we starten met een korte introductie. Daarna worden alle deelnemers van die dag verdeeld in groepen van maximaal 9 deelnemers. Elke groep wordt gekoppeld aan een expert/coach. Gedurende de dag, wissel je met een andere groep van coach. Zo krijgt iedereen dezelfde coach te spreken. Wij (Irma & Liesbeth), zullen uiteraard ook met jullie in gesprek gaan.

Hoe kun je je voorbereiden?
Het enige wat wij je vragen is vooraf 1 vraag/ dilemma naar ons (anoniem) te mailen die we deze dag bespreekbaar gaan maken in de groep. We zullen bij het stellen van de vragen niet vertellen van wie deze vraag afkomstig is, dus voel je veilig om alles te kunnen delen. Alles wat er deze dag besproken wordt, blijft overigens ook onder ons.

Programma in het kort:
Datum: zaterdag 1 april
Ontvangst: 09:30 - 10:00 uur met koffie / thee
Start programma: 10:00 uur
Lunch: 13:00 / 14:00 uur
Einde / afsluiting: 17:00 uur (uitloop tot 17:30 uur)
Investering: â‚Ŧ125,- ALL IN

Locatie ontvangst: >> Landgoed Groot Kievitsdal << in Baarn

Parkeren is gratisBen je er ook bij op 1 april?

Ja, ik ben erbij!

Via onderstaande rode button, kan je je inschrijven voor de bijeenkomst van zaterdag 1 april in Baarn (bij Amersfoort. Let op: je wordt automatisch doorgelinkt naar de website van Halloplusmama.

Wanneer je je hebt ingeschreven, zal je binnen 2 dagen een bevestiging ontvangen voor je deelname.

Heb je nog vragen? Stel deze dan via de mail aan: bonusplusmoeders@gmail.com


Graag tot 1 april!
Liefs, Irma & Liesbeth